пʼятницю, 1 лютого 2019 р.




Конкурс ораторського мистецтва

30 січня 2019 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи пройшов ІІ тур конкурсу ораторського  мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив».
37 учнів 1-4 та 9-11 класів, вихованці дитсадочків Берестівської ОТГ відстоювали честь своїх закладів, виголошували промови на задані теми. Нашу школу представляли 13 учнів.
    До участі у фестивалі учні готували публічний виступ в одній із двох номінацій: «Добре слово краще за багатство» та «Слово є вчинок».
        Кожен виступ – це свято слова, краси та емоції. Конкурс допоміг виявити майстерність декламації та творчого потенціалу обдарованих дітей; зацікавити літературою та культурою, загальнолюдськими й національними духовними цінностями; сформувати здатність відчувати художнє слово.                                    Багато приємних хвилин аудиторії принесло спілкування із маленькими ораторами, що на прикладах переконували у своїй оригінальності, самобутності, розкривали таємниці та мрії, висловлювали думки з приводу різних моральних якостей.      
Учні 9-11 класів також подарували позитивний та ліричний настрій усім учасникам конкурсу; вражали ґрунтовною підготовкою, творчим підходом у виборі репертуару, артистизмом та вмінням передавати емоції. Конкурсантам удалося донести розуміння тексту, своє бачення світу автора та красу слова.                  
  Учасники конкурсу, вчителі, вихователі та гості свята щиро дякували колективу Миколаївської ЗШ за теплу та доброзичливу атмосферу.                       
 Конкурс завершено. Вітаємо переможців та всіх учасників. Бажаємо творчих звершень та наснаги! 
Фотоматеріали конкурсу

Немає коментарів:

Дописати коментар